Blog

SAVE THE DATE nieuwe editie van Mutation op 29/11/2019

  • ✏️  Woensdag 19 juni 2019

Op 29 november gaat de tweede editie van Mutation door in Gent: dé conferentie die op een speelse manier de technologie - en kunsteducatie verder duwt en samenbrengt. Verwacht je aan een intensief dagprogramma vol inspirerende sprekers, workshops, expo, praktijkvoorbeelden, discussies, installaties, …

Forever Whatever

Hiermee geven we een stem aan zowel praktijkmensen als aan internationale en lokale helden in de art en tech wereld die het onderwijs van de toekomst uitdagen. Er is ook een gratis avondprogramma waar de conferentie zich omtovert tot een feest waarbij het voorbije jaar vieren in elkaars gezelschap.Thema dit jaar is “Forever Whatever“.

We geloven dat dit thema breed genoeg is om vanuit verschillende hoeken sectoren, mensen en initiatieven te verbinden”, zegt Marlies De Cock.

“We doelen op de eindigheid, van tech, mensen, maar ook de planeet. Ondanks dit op het eerste zicht fatalistisch thema, zetten we net de deur open naar vernieuwing, naar het zoeken naar oplossingen, en vooral een kritische en constructieve houding die volgens ons onmisbaar is in creatieprocessen.”

Praktisch:

  • Mutation festival vindt plaats op 29 november, Gent.
  • Het avondprogramma en expogedeelte is gratis.
  • De conferentie start om 9u30 en loopt tot 18u.

De concrete info over locatie(s), tickets, programma en tijdsschema wordt na de zomer gereleased op mutationfest.be

Mutation Festival is een samenwerking van Nerdlab, Cultuurconnect, Cultuur Gent, LUCA School of arts, De Krook, Urgent.fm, Ministry of Makers en KASK.

Met de steun van de Vlaamse Gemeenschap.

Meer artikels