Agenda

We zijn elke week open, bijna elke dag zelfs. Verschillende maak-trajecten lopen parallel en op woensdagavond is er open lab, zonder verplichtingen, gewoon maken.

VAN 27/9 TOT DECEMBER

Nerdlab dissecteert het Industriemuseum

Nerdlab en het Industriemuseum in Gent (fka ‘het MIAT’) slaan de handen in elkaar voor een nieuw project en jij kan daar zomaar bij zijn.
We beginnen met het kritisch bekijken van de gloednieuwe hoofdtentoonstelling en kidnappen de beste ideeën naar het lab. Interesse? Laat maar horen, de details komen heel binnenkort.

Meer info

VRIJDAG 28 SEPTEMBER VAN 19U TOT 22U

Level Up, Wii Stof Mod

Level up: een 2 maandelijkse (retro) game avond bij Nerdlab. Elke keer zetten we een console en/of game in de schijnwerpers. Deze editie halen we de Wii van onder het stof en soft modden we hem! Heb je zelf nog een Wii breng die gerust mee en we gidsen je door het process!

Meer info

ELKE DINSDAG TUSSEN 2/10 EN 13/11 (NIET IN DE HERFSTVAKANTIE)

Leer After effects

Adobe After Effects is een beetje de fotoshop van het bewegende beeld. We nemen je mee doorheen de wonderlijke wereld van animaties en beeldvervorming. Eens je de toetsen van het programma kent maken we samen zelfs Alice in Wonderland jaloers. Opnieuw gaat Thomas Delbeke zijn haar in het vuur steken voor uw leercurve en dito plezier! Weer voor niet!

Meer info

VRIJDAG 30 NOVEMBER 2018 VAN 19U TOT 22U

Level Up, Atari 2600

Level up: een 2 maandelijkse (retro) game avond bij Nerdlab. Elke keer zetten we een console en/of game in de schijnwerpers. In november gamen we met de moeder der consoles, de Atari 2600. Space Invaders, Donkey Kong, Missile Command,...

Meer info

VRIJDAG 25 JANUARI 2019 VAN 19U TOT 22U

Level Up, NES Zapper

Level up: een 2 maandelijkse (retro) game avond bij Nerdlab. Elke keer zetten we een console en/of game in de schijnwerpers. Tijdens onze eerste editie van 2019 gaan we aan de slag met de NES en bijhorende Zapper, piew piew!

Meer info

VRIJDAG 29 MAART 2019 VAN 19U TOT 22U

Level Up, Sonic the Hedgehog 2

Level up: een 2 maandelijkse (retro) game avond bij Nerdlab. Elke keer zetten we een console en/of game in de schijnwerpers. Na Mario is het nu de beurt aan Sonic op de Sega Megadrive

Meer info

Video: LUCA School of Arts - campus C-mine

Heb je een project waar je vast mee zit of zin om samen met ons mee in een project te duiken?

Kom eens langs