Agenda

We zijn elke dinsdag, donderdag en vrijdag open, behalve als het internet op is. Verschillende maak-projecten zijn aan de gang waar je kan op induiken. Maar je kan ook gewoon langskomen zonder verplichtingen, om kennis te maken. Of iets te drinken.

Binnenkort

agenda-illustration

Afgelopen

VRIJDAG 30 NOVEMBER 2018 VAN 19U TOT 22U

Level Up, Atari 2600

Level up: een 2 maandelijkse (retro) game avond bij Nerdlab. Elke keer zetten we een console en/of game in de schijnwerpers. In november gamen we met de moeder der consoles, de Atari 2600. Space Invaders, Donkey Kong, Missile Command,...

Lees de details

ELKE DINSDAG TUSSEN 2/10 EN 13/11 (NIET IN DE HERFSTVAKANTIE)

Leer After effects

Adobe After Effects is een beetje de fotoshop van het bewegende beeld. We nemen je mee doorheen de wonderlijke wereld van animaties en beeldvervorming. Eens je de toetsen van het programma kent maken we samen zelfs Alice in Wonderland jaloers. Opnieuw gaat Thomas Delbeke zijn haar in het vuur steken voor uw leercurve en dito plezier! Weer voor niet!

Lees de details

VRIJDAG 28 SEPTEMBER VAN 19U TOT 22U

Level Up, Wii Stof Mod

Level up: een 2 maandelijkse (retro) game avond bij Nerdlab. Elke keer zetten we een console en/of game in de schijnwerpers. Deze editie halen we de Wii van onder het stof en soft modden we hem! Heb je zelf nog een Wii breng die gerust mee en we gidsen je door het process!

Lees de details

VAN 27/9 TOT DECEMBER

Nerdlab dissecteert het Industriemuseum

Nerdlab en het Industriemuseum in Gent (fka ‘het MIAT’) slaan de handen in elkaar voor een nieuw project en jij kan daar zomaar bij zijn.
We beginnen met het kritisch bekijken van de gloednieuwe hoofdtentoonstelling en kidnappen de beste ideeën naar het lab. Interesse? Laat maar horen, de details komen heel binnenkort.

Lees de details

zaterdag 22 september 2018

Stoommoment Live

In Ledeberg, de uw wel bekende deelgemeente van Gent, doen we een deftige try-out van de voorstelling waar we met de STOOM bende al een dik half jaar aan werkten. Smeer uw kuiten want het gaan stevig zijn. ***Meer info volgt***

Lees de details

ELKE DINSDAG TUSSEN 14/8 EN 18/9

Vette Visuals maken

Genoeg gespeeld, tijd voor het echte werk. We gaan videomapping naar een volgend niveau trekken met een cursus Heavy M in 6 avonden. Visuals mappen op een zotte achtergrond en je beelden laten interageren met geluid, ja dat kunnen we maken. Doorwinterde visualsdocent Thomas Delbeke loodst je er door. En tis voor niet!

Lees de details

Video: LUCA School of Arts - campus C-mine

Heb je een eigen project waar je in vast loopt of heb je zin om samen met ons in een nieuw project te duiken?

Kom eens langs