Opleidingen

Engageer je community

Succesvolle organisaties 🏆, of het nu innovatieve werkplekken of jeugdhuizen zijn, draaien rond mensen. Het is een constante zoektocht om mensen samen te brengen, ze samen te houden én hen verantwoordelijkheid te laten nemen.

Vanuit onze ervaring met communitybuilding 👐 formuleren we antwoorden voor je specifieke situatie. We focussen op engagement en duurzame samenwerkingen.

Deze opleiding kan je volgen bij ons in 1 dag of we geven organiseren hem op maat.

de community building methode

  1. De basis: wat zijn de essentiële bouwstenen voor een hechte community en welke zijn de succesverhalen?
  2. Jouw situatie: aan de hand van een 'community canvas' brengen we de huidige situatie in kaart. Wat werkt al goed en waar liggen de mogelijke samenwerkingen?
  3. Je ideale community vormgeven: tijd om te dromen! Waar wil je heen, wat heb je daar voor nodig en wat moet dat kosten?
  4. Waarmaken van je plannen: hier omarmen we de methodiek van uitproberen, evalueren en bijsturen. We bepalen de eerste stappen die je kan nemen.

En dan is het aan jou. Als je nog ondersteuning kan gebruiken dan behoort een coachingstraject ook tot de opties.

De expertise van Nerdlab

Nerdlab ontwikkelde sinds 2015 een eigen methodiek 📚 voor het ontwikkelen van technisch en creatief talent. Op basis van honderden contacturen en analyses van onze eigen werking leerden we hoe we een groep 👐 vaardigheden kunnen aanleren, samenwerken en tot innovatieve prototypes komen.

Deze methodiek steunt niet op een stappenplan maar op een set aan omgevingsvoorwaarden die er voor zorgen dat mensen eigenaarschap nemen van hun leerproces en tot impactvolle plannen komen. In al onze opleidingen gebruiken we deze methodiek als 🌱 grondlaag.

Geplande opleidingen:

Interesse? Schrijf in voor één van deze opleidingsmomenten:

Wil je deze opleiding toegespitst op jullie organisatie?

Dan passen we deze graag voor je aan. Of heb je nood aan een volledig coachingstraject nop maat? Dat kan ook.

Laat je gegevens na en we contacteren je snel.

Niet helemaal wat je zocht?

We leren je alles wat we zelf leerden uit onze experimentele projecten.

Contacteer ons