Dingen Maken

Glass & Tech: a love story?

  • 🗓️  01 oktober 2019 tot 30 november 2019
  • 🏷️  Inschrijven
  • 🔗  Facebook

Denk je dat de kunst van het glasmaken een oud, vergeten ambacht is voor mannen met lange baarden? Niets is minder waar! Glas biedt eindeloze opties om het te combineren met nieuwe en innovatieve technologie.

Glass Mutated opent je geest om de mogelijkheden zelf te ontdekken.In deze beginnerworkshop werkt Gent Glas samen met Nerdlab om niet alleen de basistechnieken voor glas, maar ook de artistieke mogelijkheden van beeld en geluid te behandelen!

Samen creëren we een installatie van hedendaagse kunst die tentoongesteld zal worden tijdens het Mutation Festival 2019 (Bring Your Own Beamer) en tijdens een expo bij Gent Glas.We komen elke dinsdagavond van oktober en november tussen 19u en 22u samen.

Er is een materiaal- en inschrijvingsprijs van €150 om de kosten voor het maken van glas te dekken. De registratiedeadline is 24 september. De plaatsen zijn beperkt. We geven voorrang aan deelnemers jonger dan 30 jaar, maar de workshop wordt georganiseerd voor personen van alle leeftijden. In geval van annulering dien je ons ten laatste een week voor de eerste samenkomst te verwittigen.

Heb je vragen of wil je je inschrijven? Stuur een e-mail naar michelle@nerdlab.be

Andere projecten