Bring Your Own Beamer '21

Tientallen kunstenaars nemen hun eigen projector onder de arm en verzamelen voor kortstondige expositie. Samen is het een explosie van visuele en digitale kunst, installaties, music visuals en performances. De tijdelijke lichtkunstgalerij is de grootste in zijn soort in ons land, absoluut de moeite om te beleven.

Dit jaar is het verzamelen geblazen op zaterdag 27 november vanaf 20u op de Nieuwland-site.

Inschrijven

Een prachtige scene

Bring Your Own Beamer - kortweg 'BYOB' - is een idee uit de koker van de Nederlander Rafaël Rozendaal en is, naast kaas en kroketten uit de muur, het leukste Nederlandse exportproduct. BYOB is, aldus Rozendaal, een 'open source exhibition concept'. Iedereen kan er eentje organiseren, het enige wat je hoeft te doen is een plek vinden, kunstenaars uitnodigen en hen vragen om hun projector mee te brengen. De voorbije jaren brachten we meer dan 200 beginnende maar ook professionele lichtkunstaars samen.

Samen creëren we een explosie van visuele en digitale kunst, installaties, music visuals en performances. De tijdelijke licht kunstgalerie is de grootste in zijn soort -in ons land- en wil je zeker niet missen!

📝Wil je graag zelf iets tonen? Schrijf hier in:

https://forms.gle/4dU4gMv4RwsF...

Corona Shizzle

🦠 Opgelet! Het evenement is gratis, maar een Covid Safe Ticket is wel noodzakelijk. 💉

Ben je niet gevaccineerd en heb je geen geld op overschot voor een test?
Niet getreurd! Wij zetten een GoFundMe op voor jou! Iedereen die iets kan missen mag doneren. Zo kunnen we iedereen de kans geven om naar BYOB te komen!

Hoe regelen we dat? Laat je test maximaal 24u op voorhand uitvoeren en mail je bewijs door naar info@nerdlab.be, samen met je contactgegevens. Dan we regelen de rest samen.

💰 Kan jij een paar euro's missen? GO FUND! https://www.gofundme.com/.../byob-toegankelijk-voor...

🎨De mega coole Artwork door Sander Van Bellegem🎨

Vorige editie

Meer info?

Wil je meer info over deze editie? Check de link!