UPDATES

playField. blikt digitaal vooruit

woensdag 16 oktober 2019

Hoe zal onze ervaring van kunst veranderen door digitale media? Kan digitalisering een verbindende rol innemen? Wat is het gevolg van het gebruik van digitale media op de toeschouwer zijn rol en inbreng? Tijdens Mutation gaat playField. hierover graag met jou graag in debat.

Jong kunstcollectief playField. ontwikkelt interactieve, op nieuwe technologie gerichte theaterinstallaties en speelt met de grens tussen acteur en kijker. Het eindresultaat van hun voorstellingen ligt niet alleen in handen van de makers, maar ook het publiek bepaalt mee de uitkomst. playField. daagt je uit om op speelse wijze mee na te denken over de impact van data en digitalisering op onze maatschappij en op onszelf.

Na een korte introductie door bezielers Martha en Lana Scheider en Tim De Paepe gaat het collectief graag met jou in debat over de toekomst van digitale media in de kunsten. Hoe zal onze ervaring van kunst veranderen door digitale media? Kan digitalisering een verbindende rol innemen? Wat is het gevolg van het gebruik van digitale media op de rol en inbreng van de toeschouwer? Hoe reflecteren deze veranderingen op onze tijdsgeest?

Playfield c Michiel Devijver 1

Related