UPDATES

Fashion is de interface van de toekomst

donderdag 10 oktober 2019

Jasna Rokegem is een jonge pionier die innovatieve fashion combineert met geavanceerde technologieën (virtual reality en soft robotics). Tijdens een keynote deelt ze haar visie hoe kleding extra waarde zal creëren in ons dagelijkse leven. Jasna ontwerpt nu al interactieve kleding die onze emoties zichtbaar kunnen maken.

★ GET YOUR TICKETS NOW ★

Jasna is gefascineerd door ruimte en het idee om één uniek kledingstuk te hebben dat op zichzelf een levend organisme wordt, een uitbreiding van ons lichaam dat een nieuwe manier van menselijke communicatie creëert die onze reacties op onze diepste gevoelens hervormt, een geheel nieuwe dimensie van interactie .

Drie jaar geleden opende ze de eerste mode- en technologie studio in België. Jasna Rok is het eerste FashionTech-designlab in België, dat werd opgericht om geavanceerde technologieën te combineren met interactieve mode en doet dit door samen te werken met technologiepartners wereldwijd. Haar visionaire denken helpt besluitvormers in verschillende industrieën bij het bedenken van hoe ze duurzamere oplossingen kunnen bedenken.

Met haar ontwerpen en visie heeft ze al meerdere grote prijzen gewonnen en wil ze ook andere industrieën inspireren om radicale innovatie toe te passen.

Bedrijven zoals Nokia en NASA zijn al overtuigd van het cross-over potentieel. Met haar werk laat ze de mogelijkheden van technologie en wetenschap zien door ze zichtbaar, tastbaar en begrijpbaar te maken.

#Fashtech #radical #innovation #crossover

http://www.jasnarok.com

Sannede Muelenaere Jasna Rok 8

©Sanne de Muelenaere

Related