UPDATES

Gratis feest en expo: all day, all night!

dinsdag 19 november 2019

Met nog maar 5 tickets over voor het dagprogramma, kiezen we resoluut om je onder te dompelen met wat je allemaal naast de talks en workshops kan beleven, gratis en vrij toegankelijk voor, tijdens en na het festival!

Showcase experimenten en trajecten
Doorlopend kan je werk en installaties bewonderen op Nieuwland van lokale helden. Daarnaast tonen we je in Nerdlab het eindresultaat van enkele in huis projecten waaronder 'The Open Arm Project', 'Music Lost & Found', 'Glass & Tech, a love story'.

Bring Your Own Beamer gevolgd door feest met Algorave
's Avonds toveren we onze site om tot het ideale decor voor een vijfde editie van Bring Your Own Beamer. BYOB is een open idee en hoe meer het gebeurt, hoe beter. Nodig je vrienden mee uit en dompel je onder in een explosie van beeld, licht en geluid.

Mutation Stadsexpo, curated by Jannes Lambrecht
10 dagen lang kan je op 7 locaties in Gent het werk bezoeken én ervaren van lokale kunstenaars en makers. Het tentoongestelde varieert van interactief werk naar analoog, en toont zo de brede diversiteit waarin kunst en technologie zijn plaats vindt. Mutation stadsexpo is gratis en vrij toegankelijk, iedere dag van 26/11 tot en met 6/12, volgens de openingsuren van onze partners.

Twitterpoezie vierkant
Algorave
Vr experience
Folder stadsexpo final Page 1
Soundlab
Byob

Related