Leren maken

Print your way up: 3D heroes

Hack je ondernemerstoekomst in Nerdlab! Onder het motto: ,,De ene is zijn afval, is de ander zijn 3D filament” gaan we samen met TRIDEA aan de slag. We experimenteren met het 3D printen met recyclagemateriaal en gaan in 6 weken proeven van circulair ondernemen.

Samen brainstormen, prototypen, ideeën ontwikkelen, feedback krijgen van experten uit de bizz en je resultaten voorstellen aan potentiële klanten. Wat het resultaat wordt? Dat hangt af van jullie!

Workshops en maakmomenten vinden plaats op donderdagavond van 19u00 tot 22u00. Ons lab is open op dinsdagen en vrijdagen 14u00 - 22u00 om zelf vrij verder te werken.

Plaatsen zijn beperkt en gratis, maar we verwachten dat je aanwezig bent op:
Donderdagen 19u00 - 22u00:02/05, 09/05, 16/05, 23/05, 30/05, 06/06 + zondag 05/05

Schrijf je nu in!

Facebook Event

Andere projecten

Buren Bouwen Buurtspel

Nerdlab bevindt zich middenin de buurt Sluizeken - Tolhuis - Ham te Gent. We nodigen al z'n bewoners en bewonderaars uit om samen in te zoomen op hun meest en minst geliefde plekjes en het waarom daarvan.

Beatmaking

Op 5 opeenvolgende woensdagavonden leer je tijdens de BEAT IT workshop je eigen beats maken en producen in een eigen song, dit met behulp van Ableton software en een drumcomputer.

Summercamp: Music Lost & Found in Space

Muziek producen met data van de sterren en zwarte gaten? Dat kan deze zomer bij Nerdlab onder de vakkundige begeleiding van Valery Vermeulen (Center-MCS / Mikromedas).

CHASE x Nerdlab: Collab Challenge

CHASE en Nerdlab slaan de handen in elkaar en bieden jonge makers in digital storytelling en mediakunst de kans elkaar te besmetten en te verrijken met hun wildste ideeën. In een traject van 5 weken begeleiden we de geselecteerde projecten en makers richting een toonmoment in Antwerpen.