Leren maken

360° Storytelling

Maak een meeslepende video die je kan delen op Facebook of bekijken in een VR-headset.

Jouw verhaal centraal!

360° video is veel meer dan techniek, het is een nieuwe manier van een verhaal vertellen. Tijdens een drie dagen durende workshop krijg je een crash course in VR en 360° storytelling.

Word ook een 360° storyteller en maak je eigen experimentele film, fictie of docu die voor eeuwig het landschap en je verhaal verzilvert!

Breng je creatieve skills, ideeën en interesses mee en experimenteer samen hoe je ze kan toepassen op je eigen 360° verhaal. We gebruiken de tijdelijke ruimte op DOK als decor en laten ons ook inspireren door de vele activiteiten die er plaats vinden om je 360° video te maken.

Gratis voor jongeren vanaf 16 jaar, mits inschrijving.


Op maandag 26, dinsdag 27 en woensdag 28 augustus 2019.
Telkens van 14 tot 17 uur.

Stuur een mail naar nathalie@nerdlab.be of vul dit formulier in.

Deze track is onderdeel van het project #wearemakers.

Andere projecten

Buren Bouwen Buurtspel

Nerdlab bevindt zich middenin de buurt Sluizeken - Tolhuis - Ham te Gent. We nodigen al z'n bewoners en bewonderaars uit om samen in te zoomen op hun meest en minst geliefde plekjes en het waarom daarvan.

Beatmaking

Op 5 opeenvolgende woensdagavonden leer je tijdens de BEAT IT workshop je eigen beats maken en producen in een eigen song, dit met behulp van Ableton software en een drumcomputer.

Print your way up: 3D heroes

Hack je ondernemerstoekomst in Nerdlab! Onder het motto: ,,De ene is zijn afval, is de ander zijn 3D filament” gaan we samen met TRIDEA aan de slag. We experimenteren met het 3D printen met recyclagemateriaal en gaan in 6 weken proeven van circulair ondernemen.

Summercamp: Music Lost & Found in Space

Muziek producen met data van de sterren en zwarte gaten? Dat kan deze zomer bij Nerdlab onder de vakkundige begeleiding van Valery Vermeulen (Center-MCS / Mikromedas).