Huur ons

Workshops

Onze workshops focussen niet enkel op het aanleren van een techniek. Het zijn een actieve en interactieve waar we creativiteit zijn met een bepaalde technologie. We maken. En dat kan bij ons maar even goed bij jullie.

Virtual Reality

De VR brillen worden rustig aan betaalbaar en je kan zelfs al naar de VR cinéma in ons land. Maar hoe maak je nu zelf een 360° film? Gebeurt dat met een gewone camera? Of moet je daar 3D voor kunnen tekenen.

Meer info

Tekenrobots bouwen

Altijd al robots willen maken? Dit is je moment. Met karton, lego en een lijmpistool bouwen we eentje op wielen die zelfstandig verloren kan lopen. We plakken een stift onder onze creatie en laten het zelf tekeningen maken.

Meer info

Bordspelen lasercutten

Fan van bordspelen? Wij ook. Zowel van de gezelligheid, de speciale dobbelstenen als het vals spelen. Wist je dat bordspelen ontwikkeld worden door volledige teams? Zij prutsen aan de spelregels en ontwerpen, tekenen de kaarten en ontwerpen een spelbord.

Meer info

Arduino

Een Arduino is een klein computertje die je toelaat om 5 jaar burgerlijk ingenieur elektronica over te slaan en meteen interactiviteit toe te voegen aan al je maker projecten.

Meer info

Chatbot

Ze zijn heel erg in, de venstertjes op websites die vragen of je iets nodig hebt. Ze kunnen al een aantal vragen beantwoorden, zonder dat er een mens tussen hoeft te komen.

Meer info

Design thinking

Design Thinking is de stappenplan, een methodiek om complexe problemen op te delen en er vele creatieve oplossingen voor te bedenken. Je komt het vaak tegen in (digitaal) product ontwerp of het verbeteren van diensten.

Meer info

Video mapping

Je ziet het soms bij conferenties, zeker bij lichtfestivals en steeds vaker bij optredens: projecties op kubussen, logo’s en gebouwen. Videomappen is projecteren op vanalles behalve op een projectiescherm.

Meer info