Huur ons

Voor jouw digitale week

Speciaal voor de digitale week zetten we met Nerdlab drie workshops in de kijker. We doen er een strikje rond en je kan ze zorgeloos plannen binnen jouw digitale week organisatie.

Nerdlab organiseert al vijf jaar activiteiten waarin technologie en creativiteit centraal staan. Binnen onze STEAM werking vinden we samenwerken en eigen inbreng minstens even belangrijk als technische kennis of creatieve vaardigheden.
Ontdek ons aanbod voor de digitale week 2018.

Praktisch:

  • Voor jongens en meisjes uit 4, 5 en 6 leerjaar en eerste graad van secundair onderwijs
  • Een activiteit duurt zes uur (twee keer drie), georganiseerd op éénzelfde dag
  • Aangeboden tijdens de schooluren of net daar buiten
  • Dat kan in ons lab in Gent, maar we komen ook naar jullie toe
  • We voorzien alle gespecialiseerde materiaal
  • Een Nerdy docent kan een groep van 20 jonge gasten activeren
  • Er is geen voorkennis vereist.

Byob

Ons workshop aanbod voor de digitale week:

Virtual Reality

De VR brillen worden rustig aan betaalbaar en je kan zelfs al naar de VR cinéma in ons land. Maar hoe maak je nu zelf een 360° film? Gebeurt dat met een gewone camera? Of moet je daar 3D voor kunnen tekenen.

Meer info

Tekenrobots bouwen

Altijd al robots willen maken? Dit is je moment. Met karton, lego en een lijmpistool bouwen we eentje op wielen die zelfstandig verloren kan lopen. We plakken een stift onder onze creatie en laten het zelf tekeningen maken.

Meer info

Bordspelen lasercutten

Fan van bordspelen? Wij ook. Zowel van de gezelligheid, de speciale dobbelstenen als het vals spelen. Wist je dat bordspelen ontwikkeld worden door volledige teams? Zij prutsen aan de spelregels en ontwerpen, tekenen de kaarten en ontwerpen een spelbord.

Meer info

Op zoek naar iets anders? Wij bij Nerdlab steken onze neus graag in Drones, AR, IA, 3D printing, Raspberry Pi, of Interactieve decors. Wil je graag een project of workshop voor jouw digitale week? Laat die ideeën maar stromen en leg ze ons voor.

Contacteer ons