Blog

Gratis feest en expo: all day, all night!

dinsdag 19 november 2019

Met nog maar 5 tickets over voor het dagprogramma, kiezen we resoluut om je onder te dompelen met wat je allemaal naast de talks en workshops kan beleven, gratis en vrij toegankelijk voor, tijdens en na het festival!

Showcase van de voorbije trajecten op Nerdlab

Op Nieuwland kan je bij Nerdlab en buren doorlopend werk en installaties bewonderen van lokale helden. Daarnaast tonen we ook het eindresultaat van drie trajecten uit 2019, zoals: The Open Arm Project, Music Lost & Found, Glass & Tech, a love story?

Performances

Bring Your Own Beamer vanaf 20 uur gevolgd door feest met Algorave

's Avonds toveren we de site op Nieuwland om in de ideale setting voor een vijfde editie van Bring Your Own Beamer, een explosie van van beeld, licht en geluid. BYOB is een open idee en hoe meer het gebeurt, hoe beter. Breng je vrienden mee naar Bring Your Own Beamer 2019. Aansluitend doen we van feest met some homemade Algrorave.

Mutation Stadsexpo: 15 makers op 7 locaties in Gent

10 dagen lang kan je op 7 locaties in Gent het werk bezoeken én ervaren van lokale kunstenaars en makers. Het tentoongestelde varieert van interactief werk naar analoog, en toont zo de brede diversiteit waarin kunst en technologie zijn plaats vindt. Mutation stadsexpo is gratis en vrij toegankelijk, iedere dag van 26/11 tot en met 6/12, volgens de openingsuren van onze partners.

Twitterpoezie vierkant
Algorave
Vr experience
Folder stadsexpo final Page 1
Soundlab
Byob

Related