17, 21, 24 & 28 juni

Blokken in een lab

Studeren is van moeten.Dan maar lekker samen, in een creatieve omgeving.

27 juni

STOOM sessie

Arduino en ledlampjes!

21 juni

STOOM sessie

1, 8 & 22 augustus

STOOM open werkmoment

Kom je werk voor Bring Your Own Beamer voorbereiden in het lab.

29 augustus

STOOM interactie

Welke materialen kan je gebruiken om interactie in je installatie te brengen?Makey Makey, Leap Motion, Arduino, Kinect…Vanavond een demonstratie van de mogelijkheden.

5 september

STOOM brainstorm

Das Kunst komt ons begeleiden in het verfijnen van onze maak-plannen.

Bouw samen met ons je eigen Midi Controller, geinspireerd op de Midi Fighter! In 3 zaterdag namiddagen stellen we de controller samen en leren we je er mee werken. Wij zorgen voor alle materialen jij hebt enkel een laptop (Windows of Mac) nodig. Geen voorkennis vereist. Meer info

12 september

STOOM doorwerksessie

Maken. Maken.

19 september

STOOM coaching

Thomas Delbeke - TheLooca - komt ons vanavond technisch bijstaan in het maakproces. Feedback of hulp nodig? Het is de moment!

23 september

BYOB Utrecht

30 september

Basiscursus Fotografie

Ben je het ook beu om altijd automatisch scherp te stellen, en je kodak te laten bepalen welke foto’s je gaat nemen? Ben je er ook van overtuigd dat je klaar bent voor dat stapje verder?Ha! Kom dan maar af!Alles wat je ooit wou weten over ISO’s, witbalans en sluitertijd. Gegeven door onze beeldschone Alexandra.

20 oktober

Het is weer zover: Bring Your Own Beamer brengt weer licht in de duisternis! Eind oktober palmen we samen met 100 kunstenaars het prachtige NEST Gent in. Gewapend met onze projectoren schilderen we de muren en witte doeken vol mooie verhalen. Meer info

Video: LUCA School of Arts - campus C-mine

Zin om samen met ons een drone te maken die je naar school of werk vliegt? Of gewoon eens een pint te komen drinken in ons Nerdlab?

Kom eens langs